آیا شما به عنوان یک انسان، کامل و بینقص هستید؟ نه! پس چگونه توقع دارید تلفن همراه شما بدون نقص باشد؟! همه ما به نوعی روی تلفن های هوشمند خود حساس هستیم و هرجایی که می رویم، از مهمانی و رستوران و... آن را با خود حمل می کنیم. اگر گوشی هوشمند ما دچار آسیب شود، قطعا نخواهیم توانست به سادگی مشکل را حل کنیم. گوشی موبایل نیز همانند سایر تجهیزات الکترونیکی دچار مشکل، خرابی، هنگ، کندی و ... میشوند به خصوص اگر مدت زمان زیادی از خرید آن گذشته باشد. در این مقاله از پایاتلکام، در مورد 10 مشکل رایج گوشی های موبایل و راه حل آنها با شما صحبت خواهیم کرد.
مشکلات رایج گوشی موبایل
گوشیم کند شده
این مشکل، رایجترین مشکل گوشی موبایل در میان کاربران است و این مشکل معمولا هرچه زمان بیشتری از عمر گوشی شما میگذرد، رخ میدهد. دلیلی که پشت کند شدن سرعت دستگاه شماست، نصب برنامههای غیر ضروری است که از رم گوشی شما استفاده کرده و فایلهای زیادی را بر روی گوشی ذخیره میکنند.
برای اینکه این مشکل را تا حدودی برطرف کنید، توصیه میکنیم تمامی فایلها و برنامههای غیر ضروری را از روی گوشی پاک کرده و دادههای cache را نیز خالی کنید. شما میتوانید اینکار را با اپلیکیشنهایی که برای این منظور طراحی شدهاند استفاده کنید. اگر بعد از انجام این کار، هنوز گوشی شما کند است، میتوانید گوشی خود را به تنظیمات کارخانه بازگردانید.
گوشیم شارژش زود تموم میشه
متاسفانه اغلب کاربران با این مشکل مواجه میشوند. برخی از مشکلات رایجی که مربوط به باتری گوشی شما میشوند شامل تخلیه باتری، دیر شارژ شدن و یا شارژ نشدن گوشی هستند. این مشکل، زمانی حاد میشود که حتی زمانی که از گوشی استفاده نمیکنید، شارژ آن در حال خالی شدن است.
در ابتدا، برنامههایی که بیش از حد از شارژ مصرف میکنندرا پیدا کنید و در صورتی که به آنها نیاز ندارید آنها را حذف کنید. برای صرفهجویی در مصرف باتری گوشی، battery saving mode را فعال کنید، Location و مکانیابی گوشی را غیر فعال کنید و نور زمینه را کاهش دهید.
فضای گوشیم پر شده
بخش زیادی از حافظه گوشیهای هوشمند با عکسها و ویدئوهای مورد علاقه ما پر شده است. هنگامی که یک گوشی هوشمن جدید خریداری میکنید باید به فضای ذخیرهسازی آن توجه کنید چرا که بعد از گذشت چندروز، احتمالا نگران هستید که فضای گوشی شما در حال کم شدن است. در حال حاضر، گوشیهای کمی در بازار هستند که امکان افزایش حافظه را در اختیار شما قرار میدهند.
برای برطرف کردن مشکل کمبود حافظه، در ابتدا حافظه Cache را پاک کنید. میتوانید برای اینکار از برنامههایی کمک بگیرید که امکان پاک کردن حافظه پنهان برای یک برنامه مشخص را در اختیار شما قرار میدهند. علاوه بر آن، میتوانید برخی از برنامههای غیرضروری را پاک کرده و یا آنها را از روی تلفن انتقال دهید. برای آزادسازی فضای گوشی خود، میتوانید تصاویر و ویدئوهای خود را بر روی فضاهای ابری ذخیره کنید.
گوشیم هنگ میکنه
این مشکل زمانی رخ میدهد که یکی از برنامههای سیستم عامل یا گوشی با مشکل مواجه شده باشد یا فضای ذخیرهسازی گوشی شما در حال تمام شدن است. به هرحال، باید گفت این مشکل یکی از مشکلات رایج و ناامیدکننده در مورد تلفنهای همراه است.
برای برطرف کردن این مشکل، از قسمت “App manager” میتوانید دادهها را پاک کنید. سعی کنید تا حد امکان، از باز کردن همزمان چندین برنامه اجتناب کنید. از جمله کارهای دیگری که میتوانید انجام دهید، راهاندازی مجدد دستگاه و عیبیابی، خارج کردن باتری از گوشی و بازگشت به تنظیمات کارخانه است.
گوشیم داغ میکنه
مشکل گرم شدن بیش از حد دستگاه میتواند به دلیل استفاده زیاد از تلفن همراه اتفاق بیفتد. اجرای برخی از برنامهها، از جمله بازیها، میتوانند باعث گرم شدن بیش از حد گوشی هوشمند شما شود که در نهایت سبب تاثیر منفی بر روی عملکرد آن میشود. ممکن است برنامههایی که دانلود کردید، شامل فایلهای مخربی باشند که در background در حال اجرا هستند.
توصیه میکنیم به هیچ عنوان، در هنگام شارژ گوشی از تلفن خود استفاده نکنید. تا حد امکان، برنامههایی نصب کنید که مصرف CPU آنها پایین باشد تا به این شکل، به گوشی خود استراحت دهید. اگر این مشکل هنوز ادامه دارد، بهتر است از متخصصین تعمیر گوشی بخواهید تا نگاهی به گوشی شما بیندازند.
گوشیم برنامه دانلود نمیکنه
اصلیترین دلیل این مشکل، خراب شدن cache است. در ابتدا، اپلیکیشن Google play را باز کرده و cache آنرا پاک کنید. بهتر است حتی history مربوط به Google play را نیز پاک کنید. اطمینان حاصل کنید که آخرین نسخه google play store بر روی گوشی شما نصب شده باشد. اگر با انجام این موارد، هنوز با مشکل روبهرو هستید، دیتا و cache مربوط به google play services را نیز به طور کامل پاک کنید.
گوشی سینک نمیشه
ممکن است مشکلات مربوط به sync یا همگامسازی، پس از مدتی و به طور خودکار برطرف شود. با این حال، اگر با این مشکل مواجه هستید، اکانت گوگل خود را پاک کرده و مجددا آنرا به گوشی اضافه کنید. اطمینان حاصل کنید اتصال اینترنت شما محدود نیست و بهدرستی کار میکند. بررسی کنید که آیا سیستم عامل گوشی شما به آپدیت نیاز دارد یا خیر. در صورت نیاز، سیستم عامل گوشی خود را ارتقا دهید.
اتصال بلوتوث، وایفای و دیتای گوشی مشکل داره
این مشکلی است که گوشی شما ممکن است موقتا با آن مواجه شود اما نگران نباشید چرا که به سرعت قابل حل است. برای مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه، تلفن همراه خود را در حالت airplane mode قرار دهید و مجددا به حالت قبل برگردید. اگر مشکل برطرف نشد بهتر است تنظیمات مربوط به Bluetooth و WiFi را تغییر دهید.
مموری گوشیم بالا نمیاد
عمدتا این مشکل زمانی رخ میدهد که کارت حافظه SD شما دچار خطای read/write شود. در چنین شرایطی، گوشی قادر به تشخیص کارت SD نمیباشد. برای برطرف کردن این مشکل، کارت حافظه خود را فرمت کنید. همچنین میتوانید گوشی را در حالت recovery mode ریستارت کرده و wipe cache را انتخاب کنید. با این کار، کارت SD به طور کامل پاک شده و به فرمت FAT32 تبدیل میشود.
صفحه گوشیم شکسته
ترک خوردن صفحه نمایش گوشی یا افتادن درون آب، دو مشکلی هستند که به طور تصادفی رخ میدهند به طوریکه قادر نیستیم برای برطرف کردن آنها کاری انجام دهیم. اما به منظور جلوگیری از این مشکلات، توصیه میکنیم از محافظهای با کیفیت صفحه نمایش استفاده کنید. این محافظها ممکن است کمی گران باشند اما وجود آنها بسیار ضروری است.
همانطور که در این مقاله مطالعه کردید، درباره 10 مورد از رایجترین مشکلات مربوط به تلفن همراه به همراه راهحلهای احتمالی آن با شما صحبت کردیم. مشکلات مربوط به گوشیهای هوشمند بسیار گسترده هستند و میتوانند به سختافزار یا نرمافزار گوشی مربوط شوند. در صورتی که قادر به برطرف کردن مشکل نباشید توصیه میکنیم از تکنسینهای تلفن همراه کمک بگیرید.
دیدگاه خود را بنویسید